Over mij

Journalist

Goed luisteren is misschien nog wel belangrijker dan het stellen van vragen. Tussen de regels door gebeurt vaak meer dan je denkt. Ik observeer en gebruik mijn analytisch denkvermogen en scherpe pen om achtergrondverhalen, reportages en interviews te produceren. Soms verrassend, dan weer verdiepend of tegendraads: maar altijd op maat voor het publiek waar het voor bedoeld is.

(Web)redacteur

Op zoek naar duidelijke taal? Ik schrijf lekker leesbare teksten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ik bijt me graag vast in complexe zaken, breng structuur aan in een brij van informatie en vorm gortdroge en ingewikkelde informatie om tot begrijpelijke publicaties. Of het nou om een nieuwsbrief, brochure of webtekst gaat.

Tekstschrijver

Wervende teksten spreken aan, onderscheiden zich en roepen een gevoel op. Mits de tekst klopt! Daarom rust ik niet voordat ik de juiste tone of voice te pakken heb en de belevingswereld van de doelgroep op mijn netvlies staat. En dan is het net zolang schrijven en schaven totdat er een onweerstaanbare tekst overblijft!

Blogger

Omdat ik vooral ook schrijf omdat ik het leuk vind, plaats ik zo nu en dan een blogpost over de dingen die ik meemaak. Veel leesplezier!

info@nienkehoek.nl
06-22230634